Форум на hostingplanfinder.com
Юли 31, 2010, 02:14:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: 000webhost.com - безплатен хостинг с cpanel и DNS  (Прочетена 2384 пъти)
silver
Moderator
Newbie
Публикации: 15

Профил
« -: Юни 23, 2009, 11:51:42 »

Тук искам да дам описание как да си направите напълно безплатен сайт с собствен домейн .
 Тъй като не съм много словохотлив направо ще копирам поста от този блог http://darovete.blogspot.com/ ...

Стъпките са две и са много лесни за изпълнение .

Първата от тях е да проверим тук :  http://www.co.cc/?id=162136   дали желания домейн от вида co.cc е свободен . След като успешно се регистрираме , отиваме на менюто за управление на домейните и даваме SET UP DOMAIN (не затваряйте тази страница още ) .

Като заключение може да се каже следното : имате напълно безплатен домейн за една година и ако влезете в рефералната им програма ще можете да печелите по 0.10 цента за всеки домейн регистриран от ваш линк .

Втората стъпка е да намерим перфектният безплатен хостинг , който да е без реклами да има cpanel и да е с фантастико , за да можем лесно и бързо да си инсталираме любимите Wordpres , Joomla или Drupal .

Всичко това го има ТУК : http://www.000webhost.com/68356.html

и то за 0 лева . При регистрацията много важно е да изберем , че ще ползваме личен домейн (домейнът от първата стъпка ) . След успешната регистрация даваме на cpanel и след това отиваме на View Account Details , копираме двата nameservers и ги слагаме при управлението на домейна от тип co.cc Така след 2-3 часа имаме напълно работещ добър домейн с безплатен хостинг с много екстри които работят перфеткно заедно .

Също така е много важно да се отбележи , че и хостинга има своя реферална програма при която ако има 20 регистрации от ваши линкове и те са активни ( имат index.html ) за най-малко 30 дена , то ВИЕ ще получите 100 $ по вашата сметка в paypal или чек .

Успех !!!
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 11:55:41 от silver » Активен
Admin
Administrator
Newbie
Публикации: 19

Профил
« Отговор #1 -: Юни 23, 2009, 12:02:39 »

браво много интересна тема Усмивчица Усмивчица Усмивчица
Активен
lora
Newbie
*
Публикации: 3

Профил
« Отговор #2 -: Юни 23, 2009, 12:40:24 »

Днес по-късно ще  се регистрирам в сайта . Ако имам нужда от помощ по регстрацията ще ми ударите ли по едно рамо ?

Благодаря предварително !!!  Ухилен
Активен
dark_soulkiller
Newbie
*
Публикации: 8

Профил
« Отговор #3 -: Юни 28, 2009, 09:40:15 »

lora какво стана успя ли да се регистрираш успешно ? Нищо не казваш...
Активен
silver
Moderator
Newbie

Профил
« Отговор #4 -: Юни 28, 2009, 09:59:35 »

ей аз трябваше първи да попитам нали все пак съм модератора ТУК ! Ама айде карай от мен да мине . Ухилен
Активен
Admin
Administrator
Newbie

Профил
« Отговор #5 -: Юни 28, 2009, 10:02:50 »

Ухилен Ухилен Ухилен има някакво напрежение тук май а Усмивчица Усмивчица Усмивчица
Активен
sea
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« Отговор #6 -: Септември 18, 2009, 09:11:08 »

Хиляди благодарности за полезния и лесен урок. ОБАЧЕ, имам въпрос: Къде точно трябва да pastе-на nameservers за да си активирам сайта? В първата регистрация, от където избрах името на домейна не ми позволява никъде да ги сложа. Аз съм "чисто нов" в този занаят и много ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря предварително
Поздрави
Активен
silver
Moderator
Newbie

Профил
« Отговор #7 -: Септември 19, 2009, 06:54:13 »

10x  за добрите думи . Тъй като сега сам на работа много съжалявам , че няма да мога да ти отговоря на момента . По-късно ще ти напиша всичко точка по точка ... Още веднъж sry !!!
Активен
Admin
Administrator
Newbie

Профил
« Отговор #8 -: Септември 22, 2009, 02:23:16 »

sry ама silver  не може да отговори в момента и затова аз ще се опитам .

Та така namesarvarite които са копирани трябва да ги сложиш в co.cc където ти е регистрацията . Даваш на domain managment и там ги намираш и копираш и готово . Аз само това знам ако съм ти помогнал добре  , а ако не ще трябва да чакаме да се върне silver ...

Чао !!! Усмивчица
Активен
silver
Moderator
Newbie

Профил
« Отговор #9 -: Септември 24, 2009, 10:00:27 »

Всичко е точно както казваш Admin !!!  Ухилен
Активен
Admin
Administrator
Newbie

Профил
« Отговор #10 -: Септември 24, 2009, 11:39:26 »

10xxxxx  Ухилен
Активен
nppl
Newbie
*
Публикации: 1

Профил
« Отговор #11 -: Декември 05, 2009, 04:07:22 »

Здр Усмивчица искам да попитам какъв порт да използвам при filezilla в http://members.000webhost.com не можах да намеря инфо. Мерси Намигване
Активен
silver
Moderator
Newbie

Профил
« Отговор #12 -: Декември 06, 2009, 12:46:59 »

По принцип порта е 21 . Поне аз с него се свързвам Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: