Форум на hostingplanfinder.com
Септември 05, 2010, 05:45:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Една моя идея за Google и Bidvertiser.com  (Прочетена 899 пъти)
dark_soulkiller
Moderator
Newbie
Публикации: 8

Профил
« -: Юни 22, 2009, 01:13:54 »

Та така  Смотан , идеята е следната :

Смятам да си направя малка страничка на eng. и в нея да има най-различна и полезна информация , но все още не съм решил точно за какво ще става въпрос.

След като всичко е готово смятам да си сложа рекламки на Google и да се надявам посетителите да щракат и всички да са доволни.

Както всеки знае една страница докато стане известна и получи що годе добро класиране в търсачките минава ужасно дълго време , а аз нямам толкова търпение... затова съм решил да се регистрирам в Bidvertiser.com и да получа 20 $ в кликове .

Основната ми стратегия ще бъде така да направя ,  че да избера категории и сайтове с ниска цена на клик и така да доведа един доста стабилен трафик на ниска цена , а да печеля от Google по-големите цени на клик.

Мисля , че може да се получи , а Вие как мислите ? Моля всяко едно мнение ще ми бъде много полезно !!!
« Последна редакция: Юни 22, 2009, 01:23:25 от dark_soulkiller » Активен
alfredo799
Newbie
*
Публикации: 2

Профил
« Отговор #1 -: Юни 22, 2009, 02:10:17 »

Идеята ми харесва ,но трябва внимателно да прецениш всичко , защото това е нож с две остриета . Ако си се насочил към теми с техническа насоченост за по-високи цени на кликовете от Google , а рекламираш в блогове и сайтове на теми от рода на хоби , игри и млади майки , едва ли ще има много желаещи да те посетят и след това дори да кликат на твойте реклами.

Това е моето мнение ... чао
Активен
silver
Newbie
*
Публикации: 15

Профил
« Отговор #2 -: Юни 22, 2009, 02:47:14 »

Не смятам , че си открил топлата вода , но идеята си я бива .  Намигване
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай